Meest gestelde vragen

Wat is My-doc?

De zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken is voortdurend in beweging. Dit creëert uitdagingen en nieuwe mogelijkheden om deze zorg te optimaliseren. My-doc zet zich in om professionals in de ouderengeneeskunde hierbij te ondersteunen vanuit efficiëntie, kwalititeit en werkplezier. Wij zien het als een uitdaging om de nieuwste ontwikkelingen binnen het werkveld te volgen en zetten ons met passie en energie in om hieraan een positieve bijdrage te leveren. Het is onze ambitie om mensen te verbinden en enthousiasmeren om ontwikkeling, co-creatie en innovatie binnen de ouderengeneeskunde te bekrachtigen.

Kennis & innovatie 

Digitaal platform | Symposia

Op het digitale platform en de My-doc symposia komen kennis, expertise en innovatie bij elkaar. Jong enthousiasme ontmoet ervaring. Er wordt uitgewisseld en geïnspireerd rond de nieuwste ontwikkelingen.

Professionele ontwikkeling

Training | Coaching

Professionals worden op creatieve en vernieuwende wijze uitgedaagd het beste uit zichzelf naar boven te halen. Life long learning wordt gestimuleerd, leiderschap en teamkracht worden versterkt.

Organisatie & expertise

Advies | Ondersteuning

De behandeldienst wordt optimaal ingericht en ondersteund. Samen worden veranderingen in gang gezet; met best practice inzichten, inhoudelijk advies of de inzet van gemotiveerde artsen in het team.

Welke vragen of ideeën leven er bij jou? We denken graag mee.

Voor wie is het digitale platform My-doc?

Het digitale platform My-doc.nl is toegankelijk voor professionals die werkzaam zijn in de ouderengeneeskunde. Hierbij kunt u denken aan specialisten ouderengeneeskunde en artsen in opleiding tot specialist, apothekers en managers behandeldienst.

Registratie is noodzakelijk voor het creëren van een veilige omgeving. Het gebruik is gratis.

Wie beheert het digitale platform My-doc?

Het digitale platform wordt beheert door het team van My-doc. Wij zien het als een uitdaging om de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak te volgen en zetten ons met passie en energie in om hieraan een positieve bijdrage te leveren. Het is onze ambitie om mensen te verbinden en enthousiasmeren om ontwikkeling, co-creatie en innovatie binnen de ouderengeneeskunde te bekrachtigen.

My-doc is ontstaan vanuit Me-doc. Me-doc is al bijna 10 jaar actief in de ouderengeneeskunde met de begeleiding en coaching van ANIOS die werkervaring op doen binnen de ouderengeneeskunde. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de specialisten ouderengeneeskunde, de organisaties en de opleidingsinstellingen.

 

Hoe is de veiligheid/privacy gewaarborgd?

My-doc is een besloten website voor professionals werkzaam in de ouderengeneeskunde en is uitsluitend toegankelijk na registratie en inloggen. Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden of verstrekt aan derden.

De geplaatste informatie en gegevens op My-doc zijn alleen zichtbaar na inloggen en niet vindbaar door zoekmachines (zoals Google en Bing).

Wanneer krijg ik volledige toegang tot het digitale platform My-doc?

Een volledige toegang tot de website van My-doc wordt verleend wanneer de registratie geverifieerd is door My-doc. Via deze gefaseerde toegang wordt de veiligheid en privacy gewaarborgd voor de gebruikers van My-doc, grotendeels artsen werkzaam in de ouderengeneeskunde. Wij streven er naar dit zo spoedig mogelijk te voltooien. U ontvangt een e-mail zodra de verificatie voltooid is. (Let op, deze e-mail kan in de spamfilter van uw e-mail account terecht komen.)

Mocht u geen e-mail ontvangen hebben binnen afzienbare tijd kan er onverhoopt iets zijn mis gegaan. Als u contact opneemt zullen wij uw verificatie alsnog spoedig in orde maken.

Zijn er kosten verbonden aan de registratie voor of gebruik van het digitale platform My-doc?

Er zijn geen kosten verbonden aan de registratie voor en gebruik van My-doc. U dient zich wel te registreren voordat u toegang heeft tot de gehele website.

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen na registratie, hoe kan dit?

De e-mail ter verificatie van uw e-mailadres of ter bevestiging van uw registratie kan onbedoeld terecht gekomen zijn in uw spambox. Dit is afhankelijk van de instellingen van uw e-mail account. Daarnaast kan het zijn dat uw e-mailadres onverhoopt niet volledig juist is ingevoerd.

Mocht u problemen ondervinden vragen we u om contact op te nemen, zodat we uw registratie alsnog spoedig voor u in orde kunnen maken.

Hoe kan ik informatie delen en/of een bijdrage leveren aan het platform?

‘Voor en door artsen’, dat is het motto van My-doc. Het samenbrengen van artsen werkzaam in de ouderengeneeskunde en het delen van passie, kennis en expertise maken het digitale platform My-doc een interactieve en inspirerende omgeving.

Men kan hierin participeren door actief te delen en deel te nemen aan actuele discussies.

U kunt eenvoudig een bijdrage plaatsen op het platform met de knop ‘informatie toevoegen’. U vindt deze knop bovenaan de pagina, zodra u zich in de categorie bevindt waar u de informatie wil plaatsen. U kunt een gewenste titel, tekst, links naar websites of andere vrije online kennis en eventuele embed codes voor het invoegen van bijvoorbeeld uw prezi presentatie of youtube video invoeren. Ook kunt u aangeven in welke categorie en subcategorie u de informatie wilt plaatsen. U kunt tot twee bijlagen toevoegen. Heeft u meerdere bijlagen, dan kunt u de gewenste informatie ook versturen naar info@my-doc.nl voor plaatsing.
My-doc zal vervolgens zo spoedig mogelijk de technische handeling verrichten waardoor uw bijdrage ook zichtbaar wordt op het platform My-doc. U ontvangt bericht per e-mail zodra uw bijdrage definitief geplaatst is.

(Let op, neem bij het delen van informatie en afbeeldingen het auteursrecht in ogenschouw.)

Heeft u ideeën, aanvullingen of tips? Neem gerust contact op met My-doc via de contactpagina.

Hoe vind ik op het platform My-doc alle informatie over een specifiek onderwerp?

Het ‘Kennis en expertise’ gedeelte op My-doc is opgebouwd uit drie hoofdcategorieën, te weten: Kennis en wetenschap, Persoonlijke ontwikkeling en Praktijkvoering. Aanwezige informatie is geplaatst binnen de meest passende hoofd- en eventuele subcategorie(ën).

My-doc heeft een uitgebreide zoekfunctie. Met deze zoekfunctie is alle aanwezige informatie op My-doc terug te vinden. De gevonden resultaten van een zoekopdracht kunnen per hoofdcategorie gefilterd worden met behulp van de selectievakjes aan de linkerzijde van de pagina.

Ik ondervind problemen bij de weergave van de website, hoe kan dit?

Het kan zijn dat My-doc niet volledig juist wordt weergegeven bij gebruik van (een verouderde versie van) Internet Explorer als browser. Wij adviseren u Google Chrome (Windows) of Safari (Mac) te gebruiken voor een optimale weergave van de website.
Indien u niet in de mogelijkheid bent een van deze browsers te gebruiken kan het installeren van de nieuwste versie van Internet explorer helpen.

Mocht u problemen blijven ondervinden vragen we u om contact op te nemen zodat we snel kunnen kijken naar een oplossing.

Hoe meld ik onvolledige, onjuiste of ongepaste informatie op het platform aan My-doc?

De inhoud van My-doc wordt gecreëerd door collega’s werkzaam in het vakgebied ouderengeneeskunde. Alles wordt met uiterste zorgvuldigheid samengesteld en voorafgaand aan plaatsing gecontroleerd door My-doc, waarbij gestreefd wordt naar actuele en volledige informatie. Mocht u onverhoopt onjuiste of ongepaste informatie aantreffen vragen wij u contact op te nemen met My-doc via de contactpagina.

 

Hoe verloopt een sollicitatie procedure op het digitale platform My-doc?

U kunt direct solliciteren op een aanwezige vacature op My-doc of een open sollicitatie versturen.
Voeg hiervoor uw gegevens in in de daarvoor bestemde velden en voeg uw motivatiebrief en curriculum vitae toe. My-doc behandelt uw ingezonden informatie uiterst zorgvuldig. De gegevens worden direct naar de betreffende organisatie gestuurd. Verder contact zal dan ook met de betreffende organisatie plaats vinden.

 

 

Hoe kan ik een vacature plaatsen op het digitale platform My-doc?

U kunt vrijblijvend en kosteloos een vacature plaatsen op My-doc. Neemt u hiervoor contact op met My-doc via de contactpagina

Zijn er kosten verbonden aan het plaatsen van of reageren op een vacature?

Er zijn geen kosten of andere voorwaarden verbonden aan het plaatsen van of reageren op een vacature.
U kunt contact opnemen met My-doc voor het plaatsen van een vacature.