De zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken is voortdurend in beweging. Dit creëert uitdagingen en nieuwe mogelijkheden om deze zorg te optimaliseren. My-doc zet zich in om professionals in de ouderengeneeskunde hierbij te ondersteunen vanuit efficiëntie, kwaliteit en werkplezier. Wij zien het als een uitdaging om de nieuwste ontwikkelingen binnen het werkveld te volgen en zetten ons met passie en energie in om hieraan een positieve bijdrage te leveren. Het is onze ambitie om mensen te verbinden en enthousiasmeren om ontwikkeling, co-creatie en innovatie binnen de ouderengeneeskunde te bekrachtigen. 

 

Logo 40 bij 40

 

Kennis & innovatie

Digitaal platform | Symposia

Op het digitale platform en de My-doc symposia komen kennis, expertise en innovatie bij elkaar. Jong enthousiasme ontmoet praktijkervaring. Er wordt uitgewisseld en geïnspireerd rond de nieuwste ontwikkelingen.

Professionele ontwikkeling

Training | Coaching

Professionals worden op creatieve en vernieuwende wijze uitgedaagd het beste uit zichzelf naar boven te halen. Life long learning wordt gestimuleerd, leiderschap en teamkracht worden versterkt.

Organisatie & expertise

Advies | Ondersteuning

De behandeldienst wordt optimaal ingericht en ondersteund. Samen worden veranderingen in gang gezet; met best practice inzichten, inhoudelijk advies of de inzet van gemotiveerde artsen in het team.

Welke vragen of ideeën leven er bij jou? We denken graag mee.

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde en My-doc?

Volg My-doc op Facebook, Twitter en Linked in.

logo facebook my-doc logo twitter my-doc Linked in My-doc

 

Nieuwsgierig naar het digitale platform?

Kijk hieronder voor meer informatie en een korte rondleiding. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het platform.